Do tears fill your eyes as your world falls apart?

2008-06-30 | 20:04:57 | 1 Kommentarer

pengaproblemet är löst, har fått mitt studiebidrag vilket jag inte trodde jag skulle få. så är lite lättad om man säger så.
börjar bli jävligt pepp på arvika nu alltså! fyfan vad kul det ska bli. skönt att komma bort lite också. träffa vicky och saraplingplong och massa nytt folk. härligt. hoppas att allt är mycket bättre när jag kommer hem.
ska nog börja packa snart, har inte så mycket tid imorgon eftersom min kära bror fyller 16! massa grattis liksom.

kollar tori amos videor och minns speciellt låten Pretty Good Year. när jag var liten hittade jag en skiva med henne, som var min mammas. Under the Pink. jag blev helt förtrollad av hennes röst, och jag lyssnade nästan jämt på pretty good year.
 jag satt  ofta för mig själv i mitt rum och drömde mig bort. oroade mig för saker, att vi skulle flytta, att mina föräldrar skulle skilja sig. (både de sakerna inträffade senare..) även fast jag älskade att leka med mina kompisar, tyckte jag om att sitta för mig själv och bara tänka. låtsas att jag var någon annan.
sen är ju kvinnan hur vacker som helst också...

happiness?

2008-06-30 | 18:29:11 | 0 Kommentarer

om det har gått så långt att man inte kan glädja sig åt den andres lycka, är det då värt att kämpa vidare?
som julia sa, att hon är glad när jag är glad. visst är det så det ska vara? det är iallafall så jag vill ha det.
jag tror faktiskt att det är så att jag vet att det aldrig kommer bli som förr, att det är därför jag inte försöker så mycket längre.
det är som att jag inte ville att det jag kände skulle vara sant. men det är det. det kommer nog aldrig bli som förr.
jag hatar förändringar.

the storm is coming but I don't mind.

2008-06-29 | 21:17:00 | 0 Kommentarer

jag är ett enda stort frågetecken just nu. liksom va? vad hände? från alla håll och kanter, alla gör mig förvirrad.
jag vet inte vad det är med mig, för allt går i kras, allt går sönder, men jag bara tittar på. jag gör ingenting för att hindra det. jag bara står där, utan att röra ett finger. vad händer med mig? jag har ingen kraft.
kanske vet jag att det inte kommer att gå.
kanske har jag gett upp?
kanske har jag förlorat.
game over?the storm is coming but I don't mind.

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

2008-06-29 | 18:12:12 | 0 Kommentarer

vill ha trygghet NU. vill inte vänta. det är så underbart att vara lycklig. typ gå runt och le för sig själv.
glömma alla saker som gör en ledsen. ha ont i magen, men på ett bra sätt.
sådär så det känns som att det är tusen fjärilar där i. men jag vågar inte lita på lyckan, inte än.
kanske för att jag inte är van, kanske för att jag är rädd, kanske för att jag har svårt att läsa av människor.
kanske för att jag tvivlar på att jag är värd att vara lycklig.

Soldier through this.

2008-06-29 | 15:48:16 | 0 Kommentarer

julia har åkt hem nu. har haft det svinkul o jättemysigt. skriver mer om det senare. orkar inte nu. ska bada. sen vänta på att lillebror kommer hem från fotbollscupen, SOM DOM FÖRÖVRIGT VANN! grattis bästa lillebror liksom. <3 ska nog se film med honom sen. The machinist maybe? får se.

btw, jag är inte lika glad som jag varit de senaste dagarna. det är som all luft gått ur mig. måste få tillbaka den där känslan igen. jag vet hur, men mjaaaa.. jag blir så trött på att jag blir förvirrad hela tiden. jag hatar att vara clueless. jag hatar att inte veta. jag känner mig dum dum dum.
snart arvika. lite panik över pengar och packning. men det löser sig nog.

puss och kram

I need to feel a little piece of heaven

2008-06-27 | 23:19:52 | 0 Kommentarer

tralalala. lite småseg dag sådär. men hämtat mitt leg nu iaf. höhö.
är rätt uttråkad. imorgon kommer julia, borde kanske städa lite. och platta håret, bara för att ser hur långt det är :'D har växt som fan typ :O lite småcoolt sådär.

köpte tre filmer idag också!
 • the machinist
 • saw 2
 • the business of strangers
funderar på om jag ska se nån av mina marilyn monroe filmer.. blir nog gentlemen prefer blondes. helt lovely film med en helt lovely kvinna. alla som känner mig vet nog att jag är marilyn-besatt ^^ typ hela rummet med bilder, tavlor och planscher med henne. gud, vackrare kvinna får man leta efter alltså. allt med henne faschinerar mig. hela cirkusen omkring henne, fövandlingen från norma jean baker till marilyn monroe. har mina marilyn-perioder då och då, kanske börjar komma in i en igen?några citat av marilyn:
 • "Hollywood is a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss and fifty cents for your soul."
 • "It's better to be unhappy alone than unhappy with someone."
 • "Everyone's just laughing at me. I hate it. Big breasts, big ass, big deal, Can't I be anything else ? Gee, how long can you be sexy?"
 • "A sex symbol becomes a thing. I just hate to be a thing."
 • "I have feelings too. I am still human. All I want is to be loved, for myself and for my talent.
 • "It's often just enough to be with someone. I don't need to touch them. Not even talk. A feeling passes between you both. You're not alone."
förövrigt så börjar mina känslor att svämma över. men inte på ett dåligt sätt. för det känns bra. det känns bra. jag är glad. det känns lätt att andas, även fast det är jobbigt att sakna.

nu ska jag kolla lite videor, sen lägga mig i sängen och se en film med världens vackraste kvinna och sen ska jag drömma mig bort till trygga armar.
det regnar ute också. älskar regn.
xoxo

sugar love.

2008-06-27 | 00:40:00 | 0 Kommentarer


looovely dag. massa mys. jag är glad glad. men ledsen för att sara missa west coast riot och the used </3
vår dator är sepe så min kusins kille ska försöka fixa den, sköönt. omrpogramera skiten och ta bort allt baajs.
jag har ont i magen, fast på ett bra sätt. svårt att förklara hoho.
på lördag kommer ju syster julia till mig, ska gå på stan, se bio o prata hela natten lång. ska bli sååå kul. är verkligen glad att vi är så nära varandra, även fast vi inte är biologiska systrar. men jag älskar henne precis lika mycket som om hon vore min blodssyster <3 jag känner mig trygg med henne, jag kan prata med henne. hon lyssnar, vi är verkligen som riktiga systrar. fnissar och har hemlisar. jag blir som en liten skolflicka tillsammans med henne haha <3 är verkligen superglad att jag har henne i mitt liv. vad som än händer, är hon min lillasyster. 4 års systerskap, och många fler ska det bli.

saker jag ska göra imorgon:
 • städa
 • hämta leg
 • fixa telesvar och internetsaldogrejsen
 • göra hårinpackning
 • mys med mamma <3

jag blev sugen på att se This girl's life förut, men tappa lusten lite nu.. hm, what to do? kanske ser den, kanske ser en annan, kanske går och lägger mig, kanske stannar uppe ett tag till. har ingen tid att passa imorgon, förutom att jag måste till banken innan 4.

xoxo sugardarlings

watch me break and watch me burn

2008-06-25 | 23:40:41 | 1 Kommentarer

jag hatar att jag har så mycket skit i bagaget som fortfarande spökar. jag hatar att jag har gjort mig själv så illa. när jag var liten trodde jag nog aldrig att jag skulle bli såhär. att jag skulle va med om allt jag varit med om. det känns knappt som samma person. jag var så glad när jag var liten. dom säger att jag lyste upp hela rummet. det är nog däför jag tycker om barn så mycket, för att jag saknar min egen barndom. jag älskar att kolla i gamla fotoalbum och minnas mig själv som liten. vi hade en liten skog ovanför oss och jag brukade leka i den. när det var vår, och vitsipporna hade kommit, lekte jag bland dom och satt på en sten med rosenbuskar omkring sig, det var min tron. jag kunde vara där i timmar. och bara leka för mig själv. gud vad lätt allting var då.
sen blev jag 12 år och var tvungen att växa upp.
trösta min ledsna mamma. min ledsna mamma som blivit bedragen och ensam. vi satt ute, mitt i natten på en parkbänk. mamma grät, och jag fick trösta henne. jag var 12. det gjorde ont i hela hjärtat att hitta sin mamma gråtandes på toaletten. det gjorde ont att tro att allt var ens eget fel. det gjorde ont att bli lämnad. jag blev bråkig i skolan, lärarna ringde hem. jag grät mig till sömns varje natt. helvetet hade börjat. min styvmamma sa ena sekunden till mamma att hon inte var "någon jävla extramorsa" och andra sekunden att hon och pappa skulle försöka få vårdnaden om mig o min bror. hon hotade min mamma till livet. min älskade lilla mamma. jag kan inte fatta att jag var nära att lämna allt, nära att lämna min mamma! min familj, mina vänner..
nellie.. mina älskade lillasyster. ren lycka. hon kan få mig att skratta närsomhelst, hur dåligt jag än mår. att se henne skratta är det som får mig att vilja leva förevigt. när hon kryper upp i mitt knä och säger att jag är hennes amanda och att hon tycker om mig och ber mig klia henne på ryggen, då känner jag mig bra. att jag betyder ngot för någon. jag klarar mig inte utan henne. när jag var liten ville jag alltid ha en lillasyster, och nu har jag en. två till och med. jag har julia också, som jag kan prata om nästan allt med. gud vad jag älskar mina systrar. och mina vänner. och min familj.

och självklart min bästa vän sara som har stått vid min sida genom många svårigheter. henne kommer jag älska livet ut. det är svårt att låta bli att älska världens bästa människa. jag är dålig på att visa att jag älskar henne, men det gör jag, och det är nog ingen som kommer förstå hur mycket. för kärleken till henne tar aldrig slut. min bästa vän, föralltid.

Don't lay down and die

2008-06-25 | 23:03:08 | 0 Kommentarer

det känns i hela magen att jag är glad. glad glad glad. åh. massa fjärilar i magen hela tiden.

var på stan och träffa Gelix som uträttade ett ärende åt mig o vicky pick ehe.. sen när jag var nästan hemma kom jag på att jag skulle hämta mitt leg på banken också! fan tänkte jag men vände om och tänkte att det var bra motion :D men.. när jag kommer fram till banken har dom stängt! fucking jävla sommartid. så det var bara att vända om och gå hem igen.. :(
snyft, utan leg. får hämta det imorgon istället. är visserligen ful som stryk på kortet så vill egentligen inte ha det haha.

tänker fortfarande på alla ledsna människor.. mitt i all lycka. fan.

Oh, come on be alive again

2008-06-25 | 14:30:01 | 0 Kommentarer

jävla skit. jag hatar att göra folk ledsna. jag hatar det här. fan fan fan. varför kan jag inte bara få fokusera på min egen lycka? varför känns det fel samtidigt som det känns så rätt? jag måste sluta tänka helt enkelt.

ska bada snart, sen göra iordning mig och dra ner på stan och träffa Gelix peilx lingon felix.

xoxo

the past comes back to haunt you

2008-06-25 | 00:40:03 | 0 Kommentarer

hej raringar. jag är på braaaaaaa humör. har varit det hela dagen. men en sak som gjorde mig ledsen var att jag hittade dagboksliknande anteckningar som min mamma gjorde under tiden pappa va ihop med mardrömstjejen s... va jobbigt att läsa det, för då mindes man allt igen. jag har förträngt det mesta, för kommer typ inte ihåg så mycket från när jag var 12-13. skitjobbigt period i mitt liv. blä. s hotade mamma till livet och sa att mamma borde vara rädd och att hon inte visste vem hon hade att göra med.. s polisanmälrde min mormor och morfar, fast det var HON som hotade dom och skrek fuck you och fitta till dom och jagade mormor i trapphuset. fy fan för den kvinnan. det visade sig senare att hon var manodepressiv och hade ätit medicin i 17 år. jag är evigt tacksam till att den kvinnan är ute ur våra liv, även fast hon satt djupa spår i min familj som aldrig kommer försvinna. the past comes back to haunt you.

men nu ska jag inte tänka på det för jag är lyyyyyycklig <3

puss!

kiss me blind.

2008-06-24 | 02:12:17 | 0 Kommentarer

samtidigt som jag är helt överlycklig, kan jag inte låta bli att känna mig skyldig. så så så skyldig. och även fast det inte är mitt fel, vill jag inte göra någon ledsen. så nu kan jag inte sova. ligger bara och tänker. på allt möjligt. känner hur ångesten håller på att komma upp till ytan. vill inte! orkar inte. har inga planer för imorgon så kan ju sova bort hela dagen. men borde inte det. blir så konstig i huvudet då. kanske kan gå en promenix? ställa klockan, rensa bort alla jobbiga tankar, som förmodligen kommer ge mig mardrömmar. fan nu blir det ett sånt där depp-inlägg igen. jag som kommit ifrån det där ett tag. aja. man kan tydligen inte få hålla fast vid lyckan forever. men jag ska hitta den igen. och jag tror jag vet hur..

:)

2008-06-23 | 22:08:41 | 0 Kommentarer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 :):):)::):):):) jag tänker INTE smutskasta någon nu så därför tänker jag inte skriva ett piss här om hur bajsnödigt allt egentligen är :)


fick sms av vicky babe förut. hon har det bra där borta på mallorca, utan mig buhu.

paj :D

2008-06-23 | 14:21:22 | 0 Kommentarer

lillebror martin och jag bakade paj förut, muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums. skitgott. det är det enda jag har ätit idag + cola, i glasflaska :'D och nu ska vi ner på stan och köpa godis x'D fettokidz ftw! bara ätit massa fettogrejjer haha. men det är jag värd, säger vi :D sen ska vi till pappa och hämta martins moppe, skitkul att åka :D o ska hämta nellie bell på dagis också, höhö. som martin sa att hon hade sagt igår när jag åkte hem: min nanna. nennie om nanna.
översättning: min amanda. jag tycker om amanda.
puss på henne lix <3

xoxo

misery come and find us

2008-06-22 | 21:11:39 | 0 Kommentarer

change of plans: skiter i filmen, ser på mia & klara istället. känner att jag behöver skratta lite.
förövrigt önskar jag att jag kunde få ett tecken på att det finns något där. vill inte vänta.
xoxo

I’ve been baking cakes for the enemy

2008-06-22 | 20:58:16 | 0 Kommentarer

filmen jag såg var En djävlusk  romans. var ett tag sen jag såg den. den är brabra. men mitt i filmen kommer mamma in och säger att sara och hennes mami maria ska komma hit för vi ska boka resa. ska på kryssning till åland 22 juli. så jag fick pausa filmen och prata lite med sara nuni. <3 sen åkte dom hem och då såg jag klart filmen. sen badade jag. igen. ehe. var ju tvungen att prova den nya duschtvålen som luktar helt lovely!

nu gör jag inte mycket alls.. målar naglarna och väntar på att Little black book ska börja på trean.
undra vad jag ska göra imorgon. sova hela dagen lång och försöka bli av med förkylningen kanske. jag måste verkligen försöka att inte bli sjuk efter arvika.. ska ju till falkenberg med familjen veckan efter. har varit där två gånger innan. Skrea camping, jättefina stugor! jättefräscha är dom. stranden är helt gudomlig också. så där kommer man ligga o steka om vädret tillåter. förra året var ju vädret inte det bästa, men vi hitta på saker att göra ändå.1. pappa, lillasyster julia, lillasyster nellie och låtsasmamma jessica vid vår stuga (samma som vi ska ha i år)
2. jag och julia på båten över till Ven där vi skulle cykla runt och vara turistiga.
3. lillebror johannes på Ven.
4. jessica, jag, nellie, julia, johannes och martin.
5. jag, nellie och julia.
6. pappa, jessica, martin, nellie i vagn, julia i Varberg.


lääängtar till Falkenberg <33

stjärntecken.

2008-06-22 | 16:16:23 | 0 Kommentarer

jag skulle ju lägga mig och se en film, eh ja..
men nu fastnade jag framför datorn och läser massor om mitt stjärntecken, tvillingarna. gud, jag skullekunna sitta här for ever och bara läsa och tänka om jag känner igen mig i de egenskaper som beskrivs. och det gör jag! en del iaf. lite läskigt. en liten grej är att det stod att liljekonvalj var blomman för tvillingarna, och liljekonvalj är min favoritblomma. och att jag är nyfiken, som är en stark egenskap hos tvillingarna, har väl ingen gått miste om att jag är xD haha. men det här var ändå lite sjukt: tvillingarna ofta är bisexuella eller schizofrena och väldigt flirtiga! hahaha.

jag har alltid varit intresserad av stjärntecken, redan som liten. kanske för att jag har ett behov av att veta vem jag är, ett behov av att kunna rabbla upp en massa egenskaper jag har eller beskriva mig själv. och genom att läsa om mitt stjärntecken får jag ju reda på en del. det jag tycker stämmer iallafall.

"Kan vara irriterande nervös, sitta och trumma med fingrarna och knaka med lederna"
haha sååå jag!

"Förhållandet till fadern är det rikliga menings­utbytets med samtal, umgänge och diskussion. Något av en tävlan i auktoritet, där argument slår långt högre än ålder. De känner varandra väl på ett ganska ytligt vis, men har inte mycket av känslomässiga bindningar till varandra." 
jag känner igen det där lite, för den jag diskuterar mest med är min pappa. vi tänker ofta rätt lika och han vet så mycket att det är intressant att prata med honom. han är den jag vänder mig till om jag har någon fråga, men han är inte den jag pratar om andra saker med, som tex känslor.. så, ja det stämmer faktiskt.

"När du verkligen blir kär överväldigas du av obeslutsamhet och förvirring."
true, true.

gooosh jag måste slita mig härifrån nu, annars blir jag fast här hela dagen.

They know how to break all the girls like you

2008-06-22 | 15:54:28 | 0 Kommentarer

har varit och handlat med mamma nu. köpte apelsinfestis, såndär 3-pack, yumi yum yum! ska dricka det sen, i massor!
är välgidt filmsugen, så ska kanske kryp ner i sängen med mina festisar och lite vindruvor och sätta på en riktigt bra film och bara ligga och mysa. låter som en mycke bra idé tycker jag. vet bara inte vilken film jag vill se.. och mitt rum är stökigt, och jag får verkligen ingen ro om jag ska ligga o se på film mitt bland allt kaos. så, om jag ska se film måste jag städa lite först, iaf plocka iordning. men det gör mig ingenting, för jag är på braaa humör och städning kan inte få mig på dåligt humör huhu. är rätt kul att städa :D iaf att se resultatet, jag är lite smått pedantiskt.. hatar dammråttor..

börjar förövrigt få lite smått panik över arvika. HAR INGA PENGAR! biljett och resa är betalt, men sen då?!
har fan inte ett enda öre. såå, jag måste öva på puppy eyes looken och börja smöra till mig pengar av nära och kära!
haha. det suger ju att jag inte har nått jobb, men hur skulle jag då ha tid med allt?? uj uj uj.

aja, ska sitta lite här ett tag och lyssna på hole, sen städa o se film!
bye bye darlings!

blondie!

2008-06-22 | 13:55:23 | 0 Kommentarer

jahopp, då har man gått o blivit blondin då..... haha nää, det är ju bara saras löshår som vi har fixat o trixat lite med!
hoho jag kommer nog inte bli blondin inom den närmaste tiden iallafall. trivs bra i blääääck.
fast vore lite kul att prova på ändå.. här ser det ju liksom lite fake ut.dollparts.

2008-06-21 | 23:55:22 | 0 Kommentarer

hej hopp i lingonskogen!

sitter vid den bajsnödiga datorn som stängs av då och då. INTE okej.
hade skrivit lite här och sen ba hejdå..blööh. tur att jag inte hade skrivit värsta inlägget haha.
har bajsont i halsen. snyft. men fick lite cocillana, så det hjälpte mot hostan. för fick väääärsta hostattacken förut, hosta så jag tjöt haha. höll på att spy också, blä. men nu har jag ont i stället för hosta.. eller. har BÅDE ont och hosta. snyyft.
vill att någon ska komma och pyssla om mig juu.

jag och julia sitter i samma rum vid varsin dator och pratar med varandra över msn, hahhaa. socialt ;D
men äh, vi har maaaaassor att prata om sen ju, in da bed. höhö.

gud, jag går i bitar av att inte veta.

live through this.

2008-06-21 | 18:32:18 | 0 Kommentarer


jag vill tatuera mig. men jag vet inte vad jag vill ha för motiv. men det lutar nog mot en text.. live through this. det är från låten asking for it med hole. bara för att det är så jag. live though this, tre helt geniala ord. precis så är det. all skit som har förgiftat mitt liv ska inte få förstöra mig helt och hållet. jag har varit så nära att ge upp, så nära att bara sluta försöka. men jag är glad att jag inte gjorde det. jag är glad att jag fortsätte kämpa, vilket jag gör varje dag. kämpar. andas. lever. jag är så glad över att jag kan andas lycka nu, även fast det blir jobbigt ibland och även fast jag har mina dåliga perioder, så har kan jag urskilja lyckan. förr var det svårare med det. men jag önskar bara att jag kunde sudda ur spåren av min olycklighet, men jag vet att det inte går. det kommer jag få leva med resten av mitt liv.
 då var det mörker med glimtar av ljus, nu är det ljus med stunder av mörker. och jag hoppas att det förblir så, att jag inte går tillbaks till det gamla, mörka, ensamma. för jag trvis bra här på den ljusa sidan. nu ska jag bara få andra att  andas lycka tillsammans med mig.


visst känns det fint att va vid liv
en dag till?

fix me.

2008-06-21 | 18:11:44 | 0 Kommentarer

 • midsommarafton

firades med sara bus och hennes family på deras land, mycket trevligt. har umgåtts med denna lilla tönt sen i onsdags, vilket har varit helt loooovely. puss på henne liksom. var på bio och torsdags och såg What happens in Vegas, skitbra var den. se den! efter det gick vi hem till mig och packa för jag skulle sova hos henne. dagen därpå blev vi hämtade av hennes kusin och åkte ut till sommarstugan.

vi har förövrigt spelat in några videos, så om ni har (o)tur får ni se nån inom kort ;)

nu sitter jag hos pappa och gör inte mycket alls. martin och pappa jobbar, johannes är med sin pappa, nellie sover, jessica duschar och julia är ute med kompisar. så jag sitter ensam här nere på nedervåningen höhö. känner mig rätt seg. förkyld som ett as också. och full av  saknad.
ska se nån skräckfilm ikväll, kommer inte ihåg vad den hette, men det blir nog bra.

tänk vad mycket ett litet sms kan betyda. det gjorde min dag.

just nu på min vill ha lista:
 

 •  puder från Isadora
 • en ny mascara
 • en kall cola
 • en liten rosa handväska från New Yorker 
 • vita solglasögon


  xoxo Cherry

oh take me back to the start

2008-06-18 | 22:55:50 | 0 Kommentarer

fy fan. FY FAN! ljuger mig rätt upp i ansiktet. jag visste ju att det var en lögn, egentligen, men inte så illa som jag nyss fick reda på att det var. gud vad dum jag känner mig. vill bara spy. fy fan. och jag kan inte göra någonting åt det heller.
JÄVLA BAJSFITTA!
döda mig bara.

take me away.

2008-06-18 | 00:17:56 | 0 Kommentarer

jag behöver ny luft att andas. jag behöver förändringar.
jag vill ta bort det gamla som bara gör ont. delete liksom. jag vill att saker ska bli bättre!
jag vet vad som kan göra det bättre. men jag vill inte välja det alternativet.för jag tror inte jag överlever då
men jag överlever kanske inte ändå. hur jag än gör. jag vill inte vara ensam. jag önskar bara att vi kunde sluta förstöra oss.

misery loves company

2008-06-17 | 23:26:39 | 0 Kommentarer

borta.
nu är det borta.
fan vad jag hoppas att jag har fel.
fel fel fel fel.
lämna mig inte nu.
inte nu inte nu inte nu.
jag som precis slutat vara rädd.
jag som började känna mig trygg.
släpp mig inte nu.

varför måste allt hända på samma gång?
jag var ju lycklig.
(jag var ju lycklig)

dead is the new alive.

2008-06-17 | 13:09:54 | 0 Kommentarer

visst känns det fint att vara vid liv
en dag till


jag måste andas för två.
jag måste andas för två.
snälla säg någonting som håller mig kvar.
håll mig kvar.

ska ner på stan med vicky och cattis.
orkar inte ligga hemma och vara sjuk,
så får gå runt och hosta på stan istället.

xoxo

Saved by strangers killed by ghosts

2008-06-16 | 20:03:05 | 0 Kommentarer

ska nog bada. för andra gången idag.
badar jämt när jag inte vet vart jag ska ta vägen.
dränka tankar som inte borde tänkas.

måste hela min ängel också.
hela min tvillingsjäl.
världens vackraste, har du ont i ditt jag?

snälla säg någonting som håller mig kvar.

2008-06-16 | 19:50:03 | 0 Kommentarer

jag hatar att jag gör allt så svårt för mig själv.
liksom "hej smärta här är jag feel free to put a knife in my heart."
jag ser sånt jag inte borde se och läser sånt jag inte borde läsa.
det gör ont att bli sårad och det gör ont att se andra bli sårade,
och veta att det är delvis mitt fel.
och att veta att man är så jävla mycket sämre gör ju inte saken bättre.
JAG ÄR ETT NEDKÖP!
vill inte springa iväg vill stanna kvar.
snälla säg någonting som håller mig kvar.


jag vill också känna lycka.

hemkommen.

2008-06-16 | 12:14:47 | 1 Kommentarer

hemma från hultsfred nu.
haft så jävla kul. skriver mer om det senare.
har blivit förkyld nu och ska ta ett vaarmt bad och kurera mig med te. yumyum.


skolavslutning i onsdags så nu är det äntigen soooommarlooooov.
helt underbart.
slänger upp en bild på mig själv och på min finfina klänning jag hade på mig då.

my pretty dress

xoxo

Damaged

2008-06-10 | 16:44:21 | 0 Kommentarer

seg på att uppdatera, I know.
men iallafall. imorgon är det skolavslutning, sen bär det av till hultsfred.
eller aa, ska bara sätta upp tältet då, vi sover på landet onsdag till torsdag.
könner mig helt oförberedd, har inte ens packat än :O
och fixade biljetten igår, haha. och tält och lås.

jag är så jävla bra på att mess things up.
hoppas jag kan rädda det.
men blir inte förvånad om det inte går.
bra ledsen.
för orkar inte med samma sak igen.
O R K A R  I N T E.
jag ska övervinna rädslan.
det går det går det går.
(det måste gå)

partyhelg.

2008-06-03 | 20:21:34 | 1 Kommentarer

har inte skrivit på länge, har varit full rulle hela tiden typ. vilket bara är positivt iofs :)
säger som sara, har varit upptagen med att leva. är så glad att jag hela tiden hålls sysselsatt,
för det gör att jag inte tänker på jobbiga saker. jag fokuserar bara på det bra just nu.

i fredags blev jag firad av sara, vicky, tora, lisa och stalla. det blev picknick i folkparken med allt möjligt att ät och dricka. sara och stalla var toasmasters och hade ordnat lekar, superkul var det! framåt 11 gick vi hem till stalla och drack champagne med jordgubbar och skålade vid tolvslaget, då det blev den 31 maj och alltså min födelsedag :)
sen åkte jag hem och somnade inte förrän framåt halv 4 för jag pratade i telefon en och en halvtimme.

lördagen, även känd som min födelsedag, blev väckt av mamma med sång, presenter och frukost på sängen vid halv 9. lite tidigt, men ändå skönt att komma upp rätt skapligt. satte mig på balkongen och solade. läste och lyssnade på musik. jättemysig födelsedag.
vid 3 mötte jag sara på stan och köpte ett linne och leggins, hon köpte ett jättesnyggt bälte.
när vi var klara på stan gick vi hem till mig och firade med mina släktingar. vid 7 åkte vi hem till sara för att hämta toras presenter som hon hade glömt haha. sen hoppade vi på spårvagnen igen och mötte lisi. sen bar det av till tora som hade fest för att även hon fyllde år, dock på söndagen :) vi har kommit fram till att vi låg på BB samtidigt, hon är tom med i ett tidningsurklipp jag har från när jag och mamma var med i tidningen bland nyfödda, lite coolt sådär. hos tora blev det god mat och dryck och söta människor. fick champagen i födelsedagspresent som jag drack bland annat och den kände man ju av, haha.
stalla hade gjort världens sötaste video till tora som gjorde en lite tårögd.
tyvärr var det andra saker som fick en att gråta, vilket inte var så kul. jag och kattis gick och grät av olika anledningar, men lovade varandra att sluta. den tjejen är verkligen jättesöt och sa massa snälla saker om mig! :)
supergulligt. sen blev det utgång, till hugos. mitt leg har ju inte kommit än så fick kopiera stämpeln,
vilket var enklara än vad jag trodde. party ända tills dom stängde vid 3 sen gick jag lisa och sara hem. jag sov hos sara, sen på morgonen var det bara att pallra sig upp och gå ut och äta middag med farmor. thai-mat, yumyum!

ska skriva en lista sen på allt jag fick,
men ska se gossip girl nu :*
xoxo