watch me break and watch me burn

2008-06-25 | 23:40:41 | 1 Kommentarer

jag hatar att jag har så mycket skit i bagaget som fortfarande spökar. jag hatar att jag har gjort mig själv så illa. när jag var liten trodde jag nog aldrig att jag skulle bli såhär. att jag skulle va med om allt jag varit med om. det känns knappt som samma person. jag var så glad när jag var liten. dom säger att jag lyste upp hela rummet. det är nog däför jag tycker om barn så mycket, för att jag saknar min egen barndom. jag älskar att kolla i gamla fotoalbum och minnas mig själv som liten. vi hade en liten skog ovanför oss och jag brukade leka i den. när det var vår, och vitsipporna hade kommit, lekte jag bland dom och satt på en sten med rosenbuskar omkring sig, det var min tron. jag kunde vara där i timmar. och bara leka för mig själv. gud vad lätt allting var då.
sen blev jag 12 år och var tvungen att växa upp.
trösta min ledsna mamma. min ledsna mamma som blivit bedragen och ensam. vi satt ute, mitt i natten på en parkbänk. mamma grät, och jag fick trösta henne. jag var 12. det gjorde ont i hela hjärtat att hitta sin mamma gråtandes på toaletten. det gjorde ont att tro att allt var ens eget fel. det gjorde ont att bli lämnad. jag blev bråkig i skolan, lärarna ringde hem. jag grät mig till sömns varje natt. helvetet hade börjat. min styvmamma sa ena sekunden till mamma att hon inte var "någon jävla extramorsa" och andra sekunden att hon och pappa skulle försöka få vårdnaden om mig o min bror. hon hotade min mamma till livet. min älskade lilla mamma. jag kan inte fatta att jag var nära att lämna allt, nära att lämna min mamma! min familj, mina vänner..
nellie.. mina älskade lillasyster. ren lycka. hon kan få mig att skratta närsomhelst, hur dåligt jag än mår. att se henne skratta är det som får mig att vilja leva förevigt. när hon kryper upp i mitt knä och säger att jag är hennes amanda och att hon tycker om mig och ber mig klia henne på ryggen, då känner jag mig bra. att jag betyder ngot för någon. jag klarar mig inte utan henne. när jag var liten ville jag alltid ha en lillasyster, och nu har jag en. två till och med. jag har julia också, som jag kan prata om nästan allt med. gud vad jag älskar mina systrar. och mina vänner. och min familj.

och självklart min bästa vän sara som har stått vid min sida genom många svårigheter. henne kommer jag älska livet ut. det är svårt att låta bli att älska världens bästa människa. jag är dålig på att visa att jag älskar henne, men det gör jag, och det är nog ingen som kommer förstå hur mycket. för kärleken till henne tar aldrig slut. min bästa vän, föralltid.

Kommentarer:


Kittie

2008-06-26 @ 18:43:41

<3

Skriv gärna en kommentar här:


Namn:


E-mail:


Blogg/hemsida:


Kommentar: