partyhelg.

2008-06-03 | 20:21:34 | 1 Kommentarer

har inte skrivit på länge, har varit full rulle hela tiden typ. vilket bara är positivt iofs :)
säger som sara, har varit upptagen med att leva. är så glad att jag hela tiden hålls sysselsatt,
för det gör att jag inte tänker på jobbiga saker. jag fokuserar bara på det bra just nu.

i fredags blev jag firad av sara, vicky, tora, lisa och stalla. det blev picknick i folkparken med allt möjligt att ät och dricka. sara och stalla var toasmasters och hade ordnat lekar, superkul var det! framåt 11 gick vi hem till stalla och drack champagne med jordgubbar och skålade vid tolvslaget, då det blev den 31 maj och alltså min födelsedag :)
sen åkte jag hem och somnade inte förrän framåt halv 4 för jag pratade i telefon en och en halvtimme.

lördagen, även känd som min födelsedag, blev väckt av mamma med sång, presenter och frukost på sängen vid halv 9. lite tidigt, men ändå skönt att komma upp rätt skapligt. satte mig på balkongen och solade. läste och lyssnade på musik. jättemysig födelsedag.
vid 3 mötte jag sara på stan och köpte ett linne och leggins, hon köpte ett jättesnyggt bälte.
när vi var klara på stan gick vi hem till mig och firade med mina släktingar. vid 7 åkte vi hem till sara för att hämta toras presenter som hon hade glömt haha. sen hoppade vi på spårvagnen igen och mötte lisi. sen bar det av till tora som hade fest för att även hon fyllde år, dock på söndagen :) vi har kommit fram till att vi låg på BB samtidigt, hon är tom med i ett tidningsurklipp jag har från när jag och mamma var med i tidningen bland nyfödda, lite coolt sådär. hos tora blev det god mat och dryck och söta människor. fick champagen i födelsedagspresent som jag drack bland annat och den kände man ju av, haha.
stalla hade gjort världens sötaste video till tora som gjorde en lite tårögd.
tyvärr var det andra saker som fick en att gråta, vilket inte var så kul. jag och kattis gick och grät av olika anledningar, men lovade varandra att sluta. den tjejen är verkligen jättesöt och sa massa snälla saker om mig! :)
supergulligt. sen blev det utgång, till hugos. mitt leg har ju inte kommit än så fick kopiera stämpeln,
vilket var enklara än vad jag trodde. party ända tills dom stängde vid 3 sen gick jag lisa och sara hem. jag sov hos sara, sen på morgonen var det bara att pallra sig upp och gå ut och äta middag med farmor. thai-mat, yumyum!

ska skriva en lista sen på allt jag fick,
men ska se gossip girl nu :*
xoxo

Kommentarer:


2008-06-04 @ 17:01:37

skitbra, girls rule the world så att säga XD nej, det va verkligen vår kväll asså :)

Skriv gärna en kommentar här:


Namn:


E-mail:


Blogg/hemsida:


Kommentar: