Arvika - östgötacampet in my heart

2008-07-12 | 22:53:48 | 1 Kommentarer

nu har jag lite tid över att berätta om vad jag har haft för mig den senaste tiden.
enjoy!

arvika:

vicky pick
och jag själv bestämde oss för att bege oss till arvikafesivalen. söta linda skulle hålla tältplas åt oss så det var lugnt på den fronten. på onsdagen tog vi vårt pick och pack och satte oss på tåget till kära arvika. när vi kom fram var det varmt som faaan, solen stekte och packningen vägde bly. det är en bit från stationen till själva festivalen så vi tänkte ta en taxi. vi raggade upp två tjejer som också ville åka, så det skulle bli billigare. men när vi står och väntar på taxi (som så många andra) dumpade dom oss och delade en taxi med två andra... så vi tog bussen istället. vi kom fram, lasta ur vår packning och började knalla. i hettan. puh. linda och hennes vän anna kom och mötte oss och visade vart vi skulle bo. hälsade på de andra i campet och började sätta upp tältet. VARMT! vi stack därifrån så fort vi var klara för att undvika solen och för att köpa mat på coop extra som vi hade åkt förbi med bussen. det var rakt fram i rondellen hade vi kommit fram till. det var bara det att vi gick till fel rondell... när vi hamnade på en 90-väg gåendes i vägkanten kändes det rätt fel. så vi vänder oss om och ser en skyly där det står Arvika.. vi hade alltså GÅTT UR arvika.. smart! trötta, varma, fulla av hemlängtan, och ont i princip överallt var det bara att vända om och hitta rätt rondell. vi hittade till slut kära coop (som för övrigt blev vårt andra hem) vi kom tillbaka till campet på kvällen där alla undra vart vi hade varit. linda och anna hade varit oroliga och pratat med en säkerhetsvakt eller vad det var.. så det kan gå.. vi gick och la oss rätt skapligt och deppade lite.

nästa dag vaknade vi ca halv 8 och drabbades av panik. VARMT! av med alla tjocka kläder och UT ur tältet! minns inte riktigt vad vi gjorde den dagen, mer än att jag nog aldrig längtat hem så mycket i hela mitt liv. varmt och jobbigt på alla sätt och vis. kvällen blev desto bättre och fick mig på mycket bättre humör. umgicks med helt underbart folk som jag aldrig kommer glömma. vicky och jag fick två lillasystrar, Towe och Ida som vi snart ska träffa igen.

vårat camp hette från början I has a Camp men byttes snart till Östgötacampet eftersom vi alla var därifrån. förutom stockholmarna Oscar och pucko-Micke. har nog aldrig pratat så mycket överdriven östgötska i hela mitt liv. gah, blev trött på mig själv. men ack vad rolig vi hade det. kvällarna med dom människorna var heeeelt lovely. och jag har aldrig härt så många engla-skämt i hela mitt liv. två timmar fyllda av bisarr humor.

några Arvika-citat & nyckelord:

ge mig en bärs, döh!
ojojojojojojojojoj!
pucko-micke
rökta bögbollar
oh så dant!
angelina jolie, vill du strula med mig?
bajs-ångest

engla-skämt
uschalingen vad träligt, döh!
kevin


denna bild snodde jag från Towe,
jag och vicky i vårat tält.


Kommentarer:


unni

2008-07-22 @ 12:44:30

arvika var så bra och jag saknar det. men för mig blir det nästa år igen!

Skriv gärna en kommentar här:


Namn:


E-mail:


Blogg/hemsida:


Kommentar: