Ensam är stark, vilket jävla skitsnack

2008-08-27 | 22:03:04 | 0 Kommentarer

Jag har verkligen kommit in i en Markus Krunegård period igen. loves it. älskar hans texter, älskar hans röst och såklart, älskar hans diaelkt ;D grabben är ju från Norrköping som moi! :D hoho. Pratade med Julia om att han kommer till hugos den 30:e, hoppas hon kommer dit då :) vore riktigt kul att träffa henne då. inte syster Julia då, utan barndomsvän Julia.
Saknar henne ibland, vi har så många minnen ihop. Allt vi har gjort. När vi var 7 år utnämnde vi oss själva till spioner. A7 och J7. haha. sen ändrades våra namn när vi fyllde år, A8, A9, A10, A11 osv osv. vi skämtar om det än idag, A18 och J18 liksom ;D hahaha. så bäst. Hon var min första bästa vän, och en sån glömmer man aldrig.

Idag har varit en bra dag. myspys efter skolan liksom. sen sov jag en stund och så ringde pappa om jobb. så det var bara att ta på sig taxi-kläderna och bege sig till härliga Finspång. två gånger, lite jobbigt att åka fram och tillbaka.. ><
den sista tanten vi körde var värsta orolig att jag inte skulle orka bära henne på båren, haha. liksom är det sååå tydligt att jag är svag?? :P haha. men det var fan tungt, typ tre trappor också! men det är pappa som bär mest, men ändå.
och självklart kände hon min farmor och farfar ;D ALLA i finspång gör det, haha. När jag och min lillebror gick med farmor i finspång så hälsade hon på alla och vi ba: farmor, du känner ju ALLA! haha. det tycker mina kusiner med hoho.

Nu ska jag återgå till Project Runway. final, mycket spännande!

Cherry

Kommentarer:



Skriv gärna en kommentar här:


Namn:


E-mail:


Blogg/hemsida:


Kommentar: