Lyckad helg!

2009-03-29 | 21:39:51 | 0 Kommentarer

Då var det söndag igen då. Och om en vecka vid den här tiden är jag och Niklas i Tyskland!
Gud vad härligt. Så måste fundera på vad jag ska packa och växla pengar osv denna vecka.

Min helg har varit kanon :) Åt mat med baby i fredags och såg på Let's Dance,
yes Magnus vann! :D man måste ju hålla på östgöten hallå ;D
men jag tycker faktiskt han är den som har utvecklats mest, Laila har ju liksom varit danslärare!

I lördags spenderade vi hela eftermiddagen åt att ringa alla möjliga nummer för att få tag i alkohol :P
Sen kom Alex, Mackan och Stenberg hem till Niklas och frestade med öl. Vi hade då inte fått tag på sprit till oss själva än!
Men till slut frågade jag älskade Stalla om hon visste nån, så hon frågade Leo, som i sin tur visste en haha :P
Så när Sara anlände till Niklas, gick vi till Tempo och köpte juice, ringde pappa som skjutsade oss till stan, tog ut
pengar med Niklas kontokort och gick och mötte Leo och hans vän. Äntligen vodka! gick tillbaka till pappa och fick skjuts hem.
Satte oss vid de glada pojkarna som absolut inte snackade skit ;D och drog lite Fritzl skämt.
Efter ett tag åkte grabbsen till Black Horn för att kolla på sina vänner :) Sara och jag som var panka stannade hemma hos Niklas så länge. Först satt vi vid datorn ett tag, sen vid 20:29 kom vi på att det var Dags för Earth Hour! Så stängde snabbt av datorn och släckte alla lamporna. Ingen av oss är väl direkt miljöinsatta eller något, men tyckte det var en kul grej liksom, varför inte? mysigt var det också! tända massa ljus och sitta och prata i Niklas soffa. Vi spelade även in massa låtar på Saras mobil HAHAHA Sara spelade lite på Niklas gitarr, ack vad vackert, och jag sjöng. Men efter ett tag gav Sara upp gitarrspelandet och joinade min sång :D Gick ut och kedjerökte på balkongen med jämna mellanrum och fortsatte sjunga för full hals därute. Sen kom vi på att Niklas har smällare! så vi brände av 4 stycken, och sprang in i ren panik efteråt haha, och på något sätt måste jag ha slagit i axeln, känner av det nu. likaså skadan i pannan jag fick när jag och Niklas skulle gå och lägga oss, då jag gick in i han bokhylla :P

Klockan tickade på och Niklas ringde och sa att han hade tappat bort dom andra grabbarna men var tillbaka hem själv. Så Sara ringde Alex flera gånger och frågade när dom kom tillbaka, men dom blev så fulla att dom åkte hem till Finspång xD så ja, jag och Sara fick nöja oss med bara Niklas. och det duger ju alldeles utmärkt! Pappa skjutsade hem Sara runt halv 2, och jag och baby gick och la oss. Får festa med grabbarna när dom har spelning på Rockan den 18:e och på Svea Skeppet den 25:e, jag och Sara är lätt där då! :)

Nu kommer snart älskling hit, så ska väl förflytta mig från datorn,
hoppas ni hade en bra helg! :)
Cherry

Kommentarer:



Skriv gärna en kommentar här:


Namn:


E-mail:


Blogg/hemsida:


Kommentar: