horoskop

2008-10-27 | 19:01:59 | 0 Kommentarer

jag har tråkigt så gjorde ett horoskopstest. man skulle fylla i vilken tid och dag osv när man föddes,
och voilá. vet inte varför, men astronomi intresserar mig. fast jag vågar inte tro på allt, för det vore läskigt.
men vissa saker stämmer ju inte jälvigt bra! kursiverade det som stämmer extra bra enligt mig.
gratishoroskop.com

Horoskop


Solen i Tvillingarna

Hon är en opportunist. Hon har lätt för att uttrycka sig och lär sig snabbt. Hon är välkomnande och mild. Hon tycker om resor och intellektuellt arbete.

Svagheter: en ombytlig och omständig natur. Förslösar energi genom att göra för många saker. Hon saknar ihärdighet i att uppnå uppsatta mål.

Solen i VII

Äktenskap eller att bo tillsammans med någon med överlägsen intelligens.

Månen i Jungfrun

Hon har ett mycket gott minne. Vetenskapliga eller medicinska studier föredras framför alla andra. Hon är ödmjuk och sansad, lugn och reserverad. Emotionell disciplin. Hon är villig att hjälpa, hängiven och mild.

Svagheter: servil natur, ideliga byten av sysselsättning, blir förargad, upprörd, bekymrad. Hon är för blyg.

Månen i IX

Högeligen fantasirik. Långvariga studier, är intuitiv. Yrkesmässigt framgångsrik utomlands, eller inom import-exportbranchen eller som diplomat. Kontakt med utlänningar. Långa resor. Förmåga att lära utländska språk.

Merkurius i Oxen

Hon är trogen sina idéer, oföränderlig och egensinnig, ihärdig, men diskret. Uppskattar alla njutningar livet kan erbjuda. Hon är naiv ibland.

Svagheter: envis, obstinat, tillbakadragen. Långsam reaktionsförmåga.

Merkurius i V

Smak för intellektuella lekar, sporter som kräver skicklighet och finess. Hon är mycket nyfiken på allting, även i kärleken. Hon tycker om barn.

Venus i Oxen

Älskvärdhet och trohet. Tycker om att behaga och klä upp sig. Har en god inkomst. Hon är generös men inte extravagant. Tillgiven, sensuell och kärleksfull till sin natur, hon tycker om livets goda, mottaglig för skönhet, melodiösa ljud, parfymer. Kärleken anländer långsamt, utan passion men med kraft. Kärleken är bestående.

Svagheter: indolens, lättja, överdriven smak för livets njutningar, hasardspel, underhållning och lyx.

Venus i IV

Hon är lycklig nog att ha många gynnsamma tillfällen genom hela livet. Starka vänskapsband vilka kan påverka känslolivet. Hon får också ett behagligt äktenskap. Lyckligt familjeliv. Goda arbetsförhållanden.

Mars i Väduren


Hon är aggressiv, anstötlig, impulsiv, provokativ. Hon är djärv och äventyrslysten.

Svagheter: aggressivitet, djärvhet som kan leda till våld, eller till en olycka, men säkerligen leder till problem.

Mars i III

Livlig själ, alert och fyndig men sarkastisk, kritisk, provokativ. Hon är grälsjuk. Har lätt för att uttrycka sig, gör vad hon vill: framgång väntar vid vägens slut. Hon är begåvad och handlar snabbt.

Jupiter i Kräftan

Fridfull, lugn natur. Rik fantasi. Trivs i hemmet och med materiell bekvämlighet. En skicklig kock, eftersom hon är relativt glupsk och finner nöje i att trolla fram små saker som är goda att äta.

Svagheter: hon är för förtjust i att äta, tycker om det egna hemmet och bekvämlighet för mycket och har en tendens att vara en hemmasittare, som går ut utan någon tillfredsställelse eftersom hemmet alltid är bäst.

Jupiter i VIII

Hon är intresserad av det ockulta. Hon kan arbeta inom ett verksamhetsfält associerat med döden, t ex som begravningsentrepenör. Äktenskap kan hjälpa finansiellt, då den äkta hälften har pengar.

Saturnus i Stenbocken

Hon är nogräknad, ärlig, korrekt, värdig och respektabel.

Svagheter: melankoli, dysterhet, besvikelse och bitterhet.

Saturnus i II

Om hon är rik, kommer hon alltid att ge intryck av att befinna sig i finansiella svårigheter. Om hon är pank, ger hon samma intryck - denna gång med ett skäl. Hon har svårt för att tjäna pengar: hennes arbete är tröttsamt och ansträngande.

Uranus i Stenbocken


En stor kämpe. Hon har så mycket styrka att man tror att ingenting kan besegra henne. Hennes uppgift i samhället, i världen, betyder allt för henne.

Uranus i II

Hon har mycket fint väderkorn. Hon är opålitlig på arbetet, alltid beredd på förändring. Hon behöver ett ovanligt jobb, i så fall går allt väl: annars kommer hon ofta att byta jobb och kommer att ha finansiella problem.

Neptunus i Stenbocken

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Neptunus i II

Hon utvecklar sina \"briljanta\" men tvivelaktiga idéer för att tjäna pengar.

Pluto i Skorpionen

Väldig sexuell aktivitet.
hahahaha

nu vet jag att Niklas kommer reta mig för det där sista :( hahaha

Kommentarer:



Skriv gärna en kommentar här:


Namn:


E-mail:


Blogg/hemsida:


Kommentar: